2-de tractorparade Merchtem

Wanneer

  • zaterdag 10 december 2022 18u00 - 00u00
Vertrek 2-de tractorparade - LEIREKEN , 1785 MERCHTEM
VOOR DE 2de MAAL EEN VERLICHTE TRACTORPARADE IN GROOT-MERCHTEM EN DIT OP ZATERDAG 10 DECEMBER 2022. Start om 18:00 u in Peizegem - Leireken. Aankomst voorzien rond 21u aan de Gemeentelijke Feestzaal-Brussegem. Inschrijvingen voor de tractorparade dienen te gebeuren vóór 11 november 2022. (max. 50 deelnemers)
Voor de 2-de keer organiseert  LG Merchtem & Brussegem samen met de
Traktorvrienden van Ossel, Groen Kring Noord-West Brabant en de gemeente Merchtem de verlichte trractor parade in Groot Merchtem.
Start om 18:00 u in Peizegem - Leireken.
Aankomst voorzien rond 21u aan de Gemeentelijke Feestzaal-Brussegem.
De start ligt dit jaar op Leireken in Peizegem en wordt gegeven om 18uur. De rit is ongeveer 20km lang en het maximum aantal deelnemers is vastgelegd op 50. De parade trekt eerst nog door het centrum van Peizegem om dan zo via de Galgestraat richting Merchtem te rijden. Ook het WZC Ter Stelten en WZC Martinas worden niet vergeten.
Verder doen we een groot deel van het centrum aan. Vervolgens gaat het richting Brussegem en worden ook Ossel en Hamme op onze parade getrakteerd. Het eindpunt is rond 21 uur voorzien in de Feestzaal Brussegem.
Je kan langs het parcour al genieten van deze mooie tractorparade of je kan ook terecht in de feestzaal in Brussegem waar het spektakel eindigt en waar dan alle tractors terug verzamelen en je hen van dichtbij kunt 
bewonderen.

Er wordt ook gezorgd voor eet - en drankstanden zodat we dit feestelijk kunnen afsluiten. Iedereen welkom !!


Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merchtem
Gemeente, Groene Kring en Tractorvrienden Ossel
Prijs
gratis

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten