Activiteiten

KOM UIT JE KOT Het kan terug, het mag terug. We voorzien jullie dan ook weer van een goed gevulde agenda. Hopelijk mogen we jullie op tal van onze activiteiten verwelkomen !! Want samen met LG Merchtem & Brussegem beleef je meer.
 • 23 jan

  Winterwandeling

  Voor onze jaarlijkse winterwandeling trekken we dit jaar naar Droeshout. We vertrekken stipt om 14 u. aan de kerk van Droeshout. Iedereen komt rechtstreeks naar daar.

  14:00 - 17:00
  Kerk Droeshout - OPWIJK
  Meer info
 • 18 Feb

  Whisky is een landbouwproduct

  Proeven van Belgische whisky. Je maakt kennis met de specifieke verbondenheid die er bestaat tussen de landbouwer en de whiskymaker. Je wordt meegenomen op een reis door het verleden, het heden en de toekomst. De deelnemers genieten van verschillende Belgische whisky?s, gedragen door leuke verhalen en anekdotes, terwijl je te weten komt hoe whisky gemaakt, geproefd en gesmaakt wordt.

  19:00 - 22:00
  Kerkeboomgaard - Merchtem - MERCHTEM
  Meer info
 • 20 mrt

  Eucharistieviering

  Deze viering wordt verzorgd door Landelijke Gilde, waarbij ook de kerk versierd wordt in het teken van Landelijke Gilde. Een moment om even te bezinnen als parochiale vereniging. Hierbij gedenken we ook onze overleden leden.

  10:30 - 11:30
  Kerk Merchtem - MERCHTEM
  Meer info
 • 23 mrt

  Culinair vreemdgaan

  Kookworkshop.

  19:00 - 22:00
  Kerkeboomgaard - Merchtem - MERCHTEM
  Meer info