Herfstwandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 23 oktober 2022 14u00 - 17u00
kerk Ossel - KASTEELSTRAAT , 1785 BRUSSEGEM
Voor onze herfstwandeling vertrekken wij dit jaar aan de kerk van Ossel.  Het is een wandeling die hoofdzakelijk over onverharde wegen en paadjes gaat, dus aangepast schoeisel voorzien.
Voor onze herfstwandeling vertrekken wij dit jaar aan de kerk van Ossel.  Het is een wandeling die hoofdzakelijk over onverharde wegen en paadjes gaat, dus aangepast schoeisel voorzien. Tussen het kasteel van Ossel en het kasteel van Brussegem, Wolvendael, en het Hagenkasteel ligt een enig mooi gebied met een ongerept landelijk karakter 

Wij gaan dit verkennen langs de vele wandelwegen en worden onderweg dikwijls verrast door de mooie vergezichten. Langs het fuxenbos en de meuningberg komen we ongemerkt in het land van Amelgem met zijn barokke kapel. Hier gaan we even verpozen aan de onlangs geopende B&B.  De duivelschuur en het klein hof van Amelgem zijn nooit ver weg en zijn onze baken in dit landschap.
Dit is een wandeling op een heel rustig parcours en wij duimen alvast voor mooi nazomerweer. Allen van harte welkom voor deze aanrader.

Om 14u stipt vertrekt de wandeling. De terugkomst is voorzien rond 17:00. Parkeergelegenheid omgeving kerk en op de Brusselsesteenweg.

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de activiteitsverantwoordelijke:
Stefaan Van Assche - gsm: 0473/488028

Vraag ook familie, vrienden en kennissen mee.
Niet leden mogen ook deelnemen, bijdrage van 2€
(de verzekeringspolis die wij afsloten voor onze leden tijdens de activiteiten is uitgebreid tot de inwonende gezinsleden. Ook niet-leden zijn welkom om onze beweging te leren kennen, mits opgave van hun naam en adres vóór de activiteit, zijn zij ook verzekerd.)

Interesse om lid te worden: nu lid worden aan de helft van de prijs, voor 14,5€ ben je lid tot eind 2023 en ontvang je 6 nummers van Nest + ledenblad Buiten.

Praktisch

Vertrek
Ook vrienden en kennissen die onze beweging willen leren kennen zijn welkom.
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merchtem
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Stefaan Van Assche - gsm: 0473/488028

Meer activiteiten