3-daagse reis Loire

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van vrijdag 26 augustus 2022 om 06u00 tot zondag 28 augustus 2022 om 20u00
Sporthal Merchtem - DENDERMONDESTRAAT , 1785 MERCHTEM
Naar jaarlijkse gewoonte gaan we terug op reis , samen met LG Mollem. Het reisprogramma vindt in de details hieronder. Prijs per persoon: € 429.00 op basis van min. 30 deelnemers en dubbelkamers. (single: + 60 €) Bijstands? en annulatieverzekering niet inbegrepen. Wie dit wenst betaalt bijkomend € 20/pp . Inschrijvingen dienen te gebeuren vóór 20 juni 2022.
  • D                 Programma:
Dag 1 Merchtem - Chambord - Amboise – Tours
Vertrek om 6u. Via Mons naar Assevillers, halte langs de snelweg. Langs Parijs naar Orléans. Vrij middagmaal en kort bezoek aan deze stad van Jeanne d’Arc met o.m. de kathedraal Saint-Croix. Vervolgens naar Chambord voor bezoek aan het grootste kasteel aan de Loire en gebouwd in opdracht van François Ier en tevens een voorbeeld van volmaakte architectuur met een perfecte harmonie van koepels, torens en carillons. Nadien langs Cheverny, Montrichard en Amboise naar Tours . Avondmaal en logies in hotel Ibis Styles Tours***
.
Dag 2 Tours - Saumur – Tours
Ontbijtbuffet. Daarna langs de Loire naar Saumur. Bezoek aan de stallingen en de rijschool van de “école nationale d’Equitation”, beter bekend als de nationale stoeterij “Le Cadre Noir de Saumur”, het evenbeeld van de Spaanse rijschool in Wenen en de rijschool in Jerez de la Frontera. Nadien naar Vaudelnay voor lunch en degustatie op het Domaine de Fiervaux. Vrije tijd in Saumur. Daarna via Chinon en Azay-le-Rideau terug naar Amboise voor avondmaal en logies in hotel Ibis Styles Tours***.

Dag 3 Tours - Blois - Merchtem
Ontbijtbuffet. Vervolgens via de vallei van de Loire naar Blois voor bezoek aan het kasteel, één van de fraaiste historische kastelen van Frankrijk en 4 eeuwen lang de residentie van koningen en koninginnen. De prachtige gotische statenzaal uit 1215 is de oudste van Frankrijk. Daarna kort bezoek aan de stad Blois. Vrije lunch in het centrum van Blois. Om 14:00 terugreis via de “Autoroute l’Aquitaine” naar Parijs. Over de Autoroute du Nord naar Péronne, halte langs de snelweg. Via Valenciennes naar Merchtem. Aankomst rond 20:30.

Prijs per persoon: € 429.00 op basis van min. 30 deelnemers en dubbelkamers
(single: + 60 €)

INBEGREPEN: vervoer per luxe autocar – verblijf op basis van half pension vanaf het avondmaal de 1ste dag tot het ontbijt de laatste dag – bezoeken zoals vermeld – degustatie in Vaudelnay - gidsbegeleiding - wegentaksen - dienstvergoeding chauffeur - btw.

NIET INBEGREPEN: middagmalen - dranken bij de maaltijden – annulatie- en bijstandsverzekering (€ 20.00, te vermelden bij inschrijving als je dit wenst) – alle niet vermelde diensten 

Inschrijvingen dienen te gebeuren vóór 15 juni 2022 en dit door voorschot over te schrijven op rekening van LG Merchtem : BE67 7341 4800 0787, met de vermelding “voorschot reis LG” + duidelijke vermelding van de namen van de deelnemers.

Voorschot: 100€ per persoon. Enkel de overschrijving dient als bewijs van inschrijving.

Wil je zeker mee, schrijf dan zo snel mogelijk het bedrag over. (De overschrijvingsdatum telt als inschrijvingsdatum)
De deelnemers ontvangen in juli een uitnodiging tot betaling van het resterende saldo en met de nodige uitleg over het vertrek en andere reisgegevens (hotel, etc .... )

Verblijfshotel: Ibis Styles Tours***.

Contactpersoon reis: Marcel Wynants - 052/372686

Praktisch

Vertrek
Merchtem
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Mollem
Meer weten?
Reservatie
Verplicht inschrijven, overschrijving telt als datum van inschrijving
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Contactpersoon reis: Marcel Wynants - 052/372686

Meer activiteiten