10/12/22 - 2de Verlichte Tractorparade in Groot Merchtem

VOOR DE 2de MAAL EEN VERLICHTE TRACTORPARADE IN GROOT-MERCHTEM EN DIT OP ZATERDAG 10 DECEMBER 2022. Start om 18:00 u in Peizegem - Leireken. Aankomst voorzien rond 21u aan de Gemeentelijke Feestzaal-Brussegem. Inschrijvingen voor de tractorparade dienen te gebeuren vóór 11 november 2022. (max. 50 deelnemers)

 

2-de verlichte tractorparade op 10 december 2022

De Landelijke Gilde Brussegem - Merchtem, de tractorvrienden van Ossel en Groene kring Noordwest - Brabant organiseren in samenwerking met de gemeente Merchtem op 10 december 2022 hun 2-de verlichte tractorparade in groot - Merchtem!

Parcours

De start ligt dit jaar op Leireken in Peizegem en wordt gegeven om 18uur. De rit is ongeveer 20km lang en het maximum aantal deelnemers is vastgelegd op 50. De parade trekt eerst nog door het centrum van Peizegem om dan zo via de Galgestraat richting Merchtem te rijden. Ook het WZC Ter Stelten en WZC Martinas worden niet vergeten.

Verder doen we een groot deel van het centrum aan. Vervolgens gaat het richting Brussegem en worden ook Ossel en Hamme op onze parade getrakteerd. Het eindpunt is rond 21 uur voorzien in de Feestzaal Brussegem.

Je kan langs het parcour al genieten van deze mooie tractorparade of je kan ook terecht in de feestzaal in Brussegem waar het spektakel eindigt en waar dan alle tractors terug verzamelen en je hen van dichtbij kunt bewonderen.

Er wordt ook gezorgd voor eet - en drankstanden zodat we dit feestelijk kunnen afsluiten.

Iedereen welkom !!

INSCHRIJVINGSFORMULIER: zie bijlagen

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.