2-daags reis HAUTS DE FRANCE?PAS DE CALAIS

Wanneer

  • van zaterdag 3 augustus 2024 om 19u00 tot zondag 4 augustus 2024 om 20u00
HOTEL CHÂTEAU TILQUES - rue du Château 12, 62500 Tilque (FRANKRIJK)
2 daagse reis in en om St Omer. Verschillende activiteiten zoals bezoek St Omer, rondvaart Marais Audomarois, lekkere proeverij in de stokerij van Houlle, een bezoek aan de indrukwekkende bunker van Eperlèques, opaalkust met Boulogne-sur-Mer en eindigen doen we met het schitterende Nausicaa, het mooist aquarium van Frankrijk.
ZATERDAG 3 AUGUSTUS 2024 – Arques – Watergangen Clairmarais en Houlle We vertrekken 07.00 uur vanuit Merchtem en rijden zo via Kortrijk en Ieper naar Poperinge voor het ontbijt. Daarna gaat het richting Arques waar we een bezoek brengen aan Cristal d?Arques – we zien een film over hoe het cristal gemaakt wordt en mogen ook een kijkje nemen in de fabriek – en natuurlijk is er ook de winkel, voor de liefhebbers. Daarna gaat het naar St Omer voor een vrij middageten. Na de middag staat een boottocht doorheen het Marais Audomarois op het programma – een unieke ervaring midden de natuur. We sluiten de dag af met een lekkere proeverij in de stokerij van Houlle.

ZONDAG 4 AUGUSTUS 2024 – Blockhaus Eperlecques en Boulogen-sur-Mer met Nausicaa Na het ontbijt vertrekken we rond 09.00 uur vanuit het hotel voor een bezoek aan de indrukwekkende bunker van Eperlèques, een levende getuige uit de 2de wereldoorlog. Daarna gaat het richting „Côte d?Opale? met vrij middagmaal in Boulogne-sur-Mer. Na de middag brengen we een bezoek aan het schitterende Nausicaa, het mooist aquarium van Frankrijk. Tegen rond 17.00 uur keren we tevreden weer huiswaarts.

ONS VERBLIJFSHOTEL : NAJETI HOTEL CHATEAU DE TILQUES - 3 * - TILQUES Hotel Château Tilques werd in 1891 gebouwd op de ruïnes van een 17e-eeuws landhuis en ligt op slechts 5 km van Saint Omer. De accommodatie biedt een binnenzwembad en een tennisbaan. Het hotel heeft kamers in châteaustijl, evenals modern ingerichte kamers. Sommige kamers beschikken over een balkon of een terras met uitzicht op het meer of de tuinen. U kunt genieten van een gastronomische maaltijd in het restaurant van het hotel, dat is gevestigd in de voormalige stallen van het kasteel. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet verzorgd. In de bar kunt u wijnen proeven.

Prijs per persoon (bij 35 deelnemers) op basis van dubbelkamer: € 315.00. Toeslag single kamer : € 70.00 Aantal kamers zijn beperkt tot 20 dubbel kamers en één single kamer.

Inbegrepen in de prijs : - Reis volgens bovenstaand programma - Reis uitgevoerd door luxe-autocar voorzien van bar, toilet, airco en dvd. - Gidsbegeleiding door gids gespecialiseerd in de streek. - Logement op basis van half pension in Najeti Hotel Château de Tilques 3 * - Avondmalen in het hotel – dranken niet inbegrepen - Ontbijtstop op de heenreis - Toeristenbelasting citytax hotel - Btw en garantiefonds reizen - Bezoeken : Cristal d?Arques, Boottocht Marais, Stokerij Persyn, Blockhaus Eperlecques en Nausicaa aquarium.

Niet inbegrepen in de prijs: Annulatie- en bijstandsverzekering: € 22.00 per persoon (onmiddellijk bij reservatie bijboeken, dus te vermelden bij jullie inschrijving. De meesten hebben via bankkaart en/of reisverzekering deze dekkingen, gelieve na te kijken, aub) - Dranken bij de avondmalen - Middagmalen - Persoonlijke uitgaven.

Inschrijven bij Marcel Wynants - 052/372686 vóór 1 mei 2024.
Gelieve ook direct voorschot van 100€/persoon over te schrijven op rekening van LG Merchtem : BE67 7341 4800 0787, met de vermelding “reis LG” + duidelijke vermelding van de namen van de deelnemers. 

Enkel de overschrijving dient als bewijs van inschrijving.


Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merchtem
Meer weten?
Prijs
€ 315,00
Prijs per persoon (bij 35 deelnemers) op basis van dubbelkamer: € 315.00 , Toeslag single kamer : € 70.00 Aantal kamers zijn beperkt tot 20 dubbel kamers en één single kamer. Inschrijven: Marcel Wynants - 052/372686
Reservatie
Inschrijven vóór 1 mei 2024, voorschot op rekening van LG Merchtem : BE67 7341 4800 0787, met de vermelding ?reis LG? + duidelijke vermelding namen deelnemers.
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

052/372686