Herfstwandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 28 oktober 2018 14u00 - 17u30
Leireken (voetbalterreinen Steenhuffel) - BROUWERIJSTRAAT , 1840 STEENHUFFEL
De herfstwandeling gaat dit jaar door in de omgeving van Steenhuffel. Het is een wandeling in de vallei van de molenbeek. Een tocht van om en bij de 8 Km. We vertrekken aan Leireken - Brouwerijstraat - Steenhuffel) om 14 uur stipt.
De herfstwandeling gaat dit jaar door in de omgeving van Steenhuffel. Het is een wandeling in de vallei van de molenbeek. We kronkelen via veldwegen door deze mooie streek tussen de paarden en de kastelen om uiteindelijk langs het statige hopveld weer aan ons vertrekpunt te komen. De wandeling is zo’n 8 km en hopelijk kunnen we ook op een mooie herfstdag rekenen zodat we allen kunnen genieten van een wandeling door ongekende wegjes.  
 
We vertrekken aan het station van Leireken in de Brouwerijstraat - Steenhuffel om 14 uur stipt. (Er is ook parking aan de voetbalpleinen) Voor zij die graag samen rijden, verzamelen we op de parking naast het kerkhof van Merchtem om 13u35.  
 
De terugkomst is voorzien rond 17u30. Een gezellige stapnamiddag is verzekerd. Breng gerust vrienden mee en zorg voor aangepast schoeisel en kledij volgens de weersomstandigheden.  
 Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de activiteitsverantwoordelijke: Stefaan Van Assche - gsm: 0473/488028 

(de verzekeringspolis die wij afsloten voor onze leden tijdens de activiteiten is uitgebreid tot de inwonende gezinsleden. Ook niet-leden zijn welkom om onze beweging te leren kennen, mits opgave van hun naam en adres vóór de activiteit, zijn zij ook verzekerd)

Praktisch

Vertrek
Ook vrienden en kennissen die onze beweging willen leren kennen zijn welkom.
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Merchtem
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Stefaan Van Assche - gsm: 0473/488028

Meer activiteiten